NYTÅRSMENU 2025
Vi har gjort det hele klar - du skal blot varme, anrette og være der for familien og gæsterne.
Bestil og køb online - eller kom ned til os i restauranten.

3 RETTERS MENU
495,- pr. kuvert
Vores kokke har sammensat en helt ekstraordinær 3 retters nytårsmenu med de bedste råvarer og kærlighed til årets sidste dag.
FORRET
Hummerbisque med smørstegt torsk, crudité af fennikel og karotter og friske krydderurter.
Serveres med nybagt focaccia og pisket smør.
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad, pommes anna med krydderurtesmør, karotter, pastinakpuré, glaserede rødbeder, kraftig rødvinsglace og grønne urter.
DESSERT
Gateau Marcel med krystalliseret hvid chokolade og guldstøv.

VIN OG CHAMPAGNE
Vi har sammen med vores dygtige sommerlier sammensat en perfekt vinmenu til årets nytårsmenu.
1 vinmenu passer som udgangspunkt til 4 personer, så er I eksempelvis 6 personer anbefaler vi 2 vinmenuer.
Vi vil gerne sikre dig den bedst mulige oplevelse, og derfor har vi arbejdet på en fantastisk vinmenu, som kan tilkøbes når du bestiller dine Take Away menuer. Det er en velovervejet og afstemt vinmenu, som er udformet i et formidabelt samarbejde med Otto Suenson og Sigurd Møller. Sammensætningen mellem serveringerne og vinmenuen skaber rammerne for den fuldendte gastronomiske oplevelse hjemme hos dig. Der serveres hvidvin til forret og rødvin til hovedret.
HVIDVIN
Pouilly Fumé, Domaine Petit et Fille, 2024
Sauvignon Blanc, Loire, Frankrig
RØDVIN
Barolo, Sotto Castello di Novello, Grimaldi, 2021
Piemonte, Italien
PRIS FOR DE 2 FLASKER
450,-
CHAMPAGNE
POL ROGER BRUT RESERVE 375,-



ROSSINI CAVIAR 10 g.
149,-
Oscietra er en fantastisk caviar som vi sammen med vores samarbejdspartner Rossini Caviar har udvalgt til snack eller ekstra forret. Den er kendetegnet ved at have en fyldig nødde- og frugtagtig smag med et raffineret strejf af saltvand, der giver en særlig dybde og fyldighed.
Denne utroligt smagfulde Rossini Oscietra caviar er på flere måder en af de mest interessante typer af caviar og giver en meget klassisk caviaroplevelse. Når du åbner den gyldne dåse, oplever du en smuk caviar med æg i varierende kornstørrelse og farvenuancer, der changerer fra dyb mørk sort, over lysebrun til helt kobberfarvet.