HORNBÆK
NYTÅRSMENU I HORNBÆK
3-RETTERS MENU ‘UD AF HUSET’ 2025
Lad vores dygtige kokke stå for jeres nytårsmenu, så I slipper for indkøb, stress
og udsolgte varer - i stedet kan du koncentrere dig om familien og gæsterne.
Køb online eller kig forbi restauranten.
Maden leveres klar til opvarmning og anretning – vi vedlægger udførlig vejledning.
Afhentes den 31. december i Hornbæk mellem klokken 13.00 - 15.00.
Begrænset antal - bestil inden vi bliver udsolgt.

Menuen
FORRET
Hummerbisque med smørstegt torsk, crudité af fennikel og karotter og friske krydderurter.
Serveres med nybagt focaccia og pisket smør.
HOVEDRET
Tournedos af oksemørbrad, pommes anna med krydderurtesmør, karotter, pastinakpuré, glaserede rødbeder, kraftig rødvinsglace og grønne urter.
DESSERT
Gateau Marcel med krystalliseret hvid chokolade og guldstøv.
465,- pr. kuvert
Vinmenu & champagne
Vi har sammen med vores sommerlier sammensat en fantastisk vinmenu, som passer til årets nytårsmenu.
HVIDVIN
Pouilly Fumé, Domaine Petit et Fille, 2024
Sauvignon Blanc, Loire, Frankrig
RØDVIN
Barolo, Sotto Castello di Novello, Grimaldi, 2021
Piemonte, Italien
PRIS FOR DE 2 FLASKER
450,-
CHAMPAGNE
POL ROGER BRUT RESERVE 375,-


Rossini Caviar
Rossini Caviar Oscietra selection.
Tilføj endnu større højder ved at servere denne ekstra forret eller snack til nytårstalen.
Denne utroligt smagfulde Rossini Oscietra caviar er på flere måder en af de mest interessante typer af caviar og giver en meget klassisk caviaroplevelse. Når du åbner den gyldne dåse, oplever du en smuk caviar med æg i varierende kornstørrelse og farvenuancer, der changerer fra dyb mørk sort, over lysebrun til helt kobberfarvet.
149,- pr. dåse med 10 g.